Спорт

Баскетболисти на Хасково станаха национали, 13-годишните първи в турнир

Двама баскетболисти от школата на Хасково получиха повиквателни за националните отбори на България.

Иван Иванов е включен в националния ни тим до 20-годишна възраст, а Ивайло Христов е в отбора до 15 години. По-младите ще участват на Балканиада в Плоещ с отборите на Турция, Румъния, Северна Македония и Косово.

Баскетбол

20-годишните ще се готвят на лагер във Вършец преди европейското първенство в Грузия. Отборът ни ще се бори за промоция в Дивизия А в Тбилиси. Националите ни попаднаха в Група С на шампионата, който ще се играе от 15 до 24 юли. Тимът ни ще има за съперници Полша, Латвия, Унгария и Ирландия.

Баскетбол

Днес баскетболистите на Хасково станаха първи на турнира при 13-годишните в Пазарджик. Момчетата на треньора Виктор Колянов победиха „Академик“ (Пловдив), „Левски“ (София) и домакините от „Хебър“. За най-полезен на турнира беше избран Ангел Аврамов от отбора на Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button