Хасково

Шофьор пострада при катастрофа с три коли до пазара в Хасково

Катастрофа с три леки автомобила е станала снощи на кръстовището между булевардите „България“ и „Съединение“ до зеленчуковия пазар в Хасково, съобщават от полицията.

В 22:35 часа 29-годишен водач на БМВ е навлязъл в кръстовището и е ударил Мерцедес, управляван от 18-годишен младеж. БМВ-то се е завъртяло и е блъснало спрял автомобил Форд. Пострадал е шофьорът на БМВ-то, който е прегледан и е освободен за домашно лечение, като му е съставен акт.

През денонощието в хасковския арест са били двама мъже на 34 и 42 г, заловени да шофират колите си с 2.12 и 3.26 промила алкохол. Свиленградските полицаи пък са хванали на ГКПП „Капитан Андреево“ 43-годишен турски гражданин, който е шофирал камион след употреба на канабис. В Харманли е заловен неправоспособен 32-годишен с нерегистриран мотор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button