Регион

Условна присъда за майката, изхвърлила бебето си в контейнер в Димитровград

1 година и 10 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок получи от Районен съд – Димитровград 21-годишната майка, която изхвърли бебето си в контейнер за боклук, съобщават от прокуратурата.

Тя е призната за виновна, че на 26 срещу 27 март тази година след раждането умишлено е умъртвила новородената си мъжа рожба. През нощта жената била с двете си деца и неин познат в дома си в Димитровград. Тя родила в банята на жилището. За новороденото бебе не били положени грижи. То било оставено в банята, завито в хавлия, и около час след раждането е починало, допълват от прокуратурата.

На 28 март жената поставила детето си в платнена чанта и го изхвърлила в контейнер за смет в центъра на град. Haskovo.info припомня, че на същия ден тялото на бебето беше намерено от жена, която работи в района. Тя подаде сигнал в полицията.

На делото прокурорът е пледирал на майката да бъде наложена ефективна присъда. Предстои да бъде внесен протест от Районна прокуратура – Хасково срещу така наложеното наказание от съда.

Откриха тялото на бебе в контейнер за смет в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антимангал
Антимангал
15.06.2022 11:34 11:34

Какво да се очаква от люхия съд? Ако беше убила куче, щеше да е ефективна присъдата.

Асдс
Асдс
15.06.2022 23:23 23:23

И това ако не е от ромски произход, та на! Ненормалници!

Ганчо
Ганчо
16.06.2022 10:52 10:52

Ако беше Бг вече щеше да е в Сливенския обаче е гнусен м…ал и е на свобода

Back to top button