Любопитно

Романтично обяснение в любов от билборд в Димитровград

Георги Гочев засвидетелства чувствата си към своята съпруга Нора по повод първата годишнина от сключения граждански брак с романтично обяснение в любов от билборд на булевард „Раковски“ в Димитровград.

Нора и Георги сключват граждански брак на 19 юни 2021 г. в Димитровград. Преди това те са заедно 3 години, през които са неразделни и се обичат лудо. На 17 януари 2020 г. Георги решава да предложи брак на Нора на връх Снежанка и тя казва „Да“. Следват две планирани дати за сватба, но пандемията и мерките тогава отлагат тържествата до юни 2021г., когато пред роднини и приятели двамата влюбени се вричат в съпружеска вярност.

ВлюбениЗа изненадата си Георги е написал писмо с молба до кмета Иво Димов за съдействие да постави на общински билборд своето обяснение в любов на конкретната дата. Така освен кумовете, които участваха в изненадата, община Димитровград подкрепи красивия жест на младия мъж. От кметството пожелават на Георги и Нора много щастливи и споделени години заедно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button