Любопитно

Минават под Еньовски венец за здраве в центъра на Хасково

Хасково отбелязва празника Еньовден с няколко инициативи.

Пред общината се проведе ритуала по минаване под Еньовски венец от 77 и половина билки и цветя за здраве. Той започна с концерт на децата от градина „8 март“ и ансамбъл „Южняче“ при Младежкия център. Кметът Станислав Дечев и неговият екип получиха билки от децата и минаха с тях под венеца.

ПразникВ парк „Кенана“ продължава започналата вчера безплатна езда на коне за деца. Днес проявата е от 10 до 16 часа. Родителите на деца до 7-годишна възраст трябва да осигурят възрастен придружител.

Проявите се организират от община Хасково и Местната комисия за борба срещу противообществените
прояви на малолетните и непълнолетните.

На 1 юли от 14:30 до 17 часа на басейн „Фантазия“ ще се проведе състезание по плуване за деца от 8 до 18 г. Стартът ще е в 15 часа. Участниците ще са разпределени във възрастови групи. Плувният празник ще е безплатен за всички деца и младежи до 18 г. Децата до 10 г. трябва да бъдат с придружител. Всички деца, които искат да плуват трябва да са на басейна 30 минути по-рано. Предвидени са много лакомства и веселие.

Безплатна конна езда за децата в парк „Кенана“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button