Хасково

Опашки в първия ден за помощите за отопление в Хасково

Опашки се извиха пред Социално подпомагане в Хасково в първия ден от кандидатстването за помощите за отопление.

Само до обяд заявления подадоха 150 човека. Изчакването става пред входа на сградата, като на хората се раздават номерца, с които да влизат, за да няма струпвания вътре.

Haskovo.info припомня, че вчера директорът на Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ Сийка Гелева призова хората да не се струпват още в първия ден, защото срокът за кандидатстване е до 31 октомври. Отделно се предвижда мобилни екипи да посещават селата. Все още се очаква да бъде определен размерът на целевата помощ.

Паралелно до 15 октомври се приемат заявления за отпускане на еднократна помощ от 300 лв. за ученици, записани за първи път в първи и осми клас за новата учебна година. До вчера бяха подадени 71 заявления за помощ за първокласници, като нямаше такива за осмокласници.

Мобилни екипи по селата за помощите за отопление в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЮЛА
ГЮЛА
02.07.2022 11:46 11:46

ДАЙТЕ ИМ ПАРИТЕ , КОИТО ИМ ТРЯБВАТ ЗА ДОСТОЙНИ СТАРИНИ , НЕ ПОДАЯНИЕ ! СМЕШКОВЦИ !!!!

Back to top button