Любопитно

„Късче от лятото“ с David Dower Trio в Димитровград

Концерт на световно известното джаз трио David Dower Trio ще се проведе на 7 юли от 19 ч. на централната градска алея в Димитровград, съобщават от общината.

В четиринадесетото издание на цикъла от летни концерти на Акустично джаз трио-Димитровград провеждани под надслов „Късче от лятото“ популярното английско трио ще зарадва ценителите на хубавия джаз с нови и познати парчета. За David Dower Trio това ще е третото турне в България. Тази година формацията стартира турнето си с два концерта в Лондон и пет в различни български градове.

В обхвата на турнето, освен Димитровград, са и градовете София, Пловдив, Созопол и Хасково. В проекта David Dower Trio се изявяват трима виртуозни музиканти Дейвид Дауер – пиано, Мат Фишер – барабани и Лук Фуолър – бас китара. Те имат и свои самостоятелни участия с музиканти от Австралия, Великобритания и САЩ.

От 18:30 ч. в зала „Асен Крайшников“ ще бъде открита изложбата „Украинският свят на Мария Примаченко“, която ще може да се разгледа до 30 юли. Изложбата се провежда със съдействието на Полски институт – София.

Джаз

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button