Регион

Бадемова градина и стърнища горяха в Хасковска област

Два големи пожара са гасили днес огнеборците в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Край свиленградското село Лисово е пламнала бадемова градина. Огънят е тръгнал от косене на трева. Пламъците са обхванали около 200 декара и са изгасени от 4 екипа на пожарната и доброволци.

В землището на хасковското село Подкрепа пък са пламнали стърнища и сухи треви. 4 екипа огнеборци са изгасили пожара, който е обхванал около 300 декара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЮЛА
ГЮЛА
09.07.2022 8:25 8:25

АБЕ , ДА МУ СЕ НЕВИДИ , ЕДНО ВРЕМЕ НЯМАШЕ ТАКИВА ПОЖАРИ , УМИШЛЕНО СЕ ПАЛИ ВСИЧКО ! ЕГА СИ ЗАСПАЛИТЕ ХОРА ! АМИ ЗАПАЛЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕТИРИТЕ КРАЯ И ХИЧ ДА Я НЯМА , БЕЛКИМ СЕ РАХАТЯСАТ УЗУРПАТОРИТЕ , ТО КАТО НЯМА КОЙ ДА ИМ ДАДЕ ОТПОР , ТОВЕ Е : ПОЖАРИ , ПОЖАРИ ! А ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА – НИКОГА ! УМОРИХТЕ НАЦИЯТА НИ !

Анонимен
Анонимен
09.07.2022 8:35 8:35
Отговор до  ГЮЛА

Винаги е имало такива пожари.

Back to top button