Любопитно

25 първи места за балерините на „Рона“ от Атина

25 първи места, 5 втори, едно трето, две четвърти и едно пето спечелиха балерините на „Рона“ от Световното танцово първенство в Атина, Гърция.

Състезанието привлече над 2 000 участници от Гърция, Северна Македония, България, Сърбия, Дания и Италия. Танцьорите на хасковския балет с хореограф Милена Налбантова се представиха активно в сценичните танцови дисциплини в солово, дуетни и групови изпълнения, като се откроиха с качествени и интересни хореографии на полуфинали и финали.

БалетУчастието на танцьорите от СК „Рона“ беше подпомогнато от Община Хасково по програма Мобилност. Събитието е официално в календара на Световната артистична танцова федерация – WADF. Предстои подготовка по заключителната част на проекта „Ние сме гр@мотни“, за който стартира изготвянето на мултидисциплинарен спектакъл.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button