Регион

Георги Първанов ще посети и Свиленград

Георги Първанов Президентът Георги Първанов ще посети Свиленград, съобщи Фокус. Държавният глава прие поканата на кмета на общината инж. Георги Манолов и на деловите среди на Свиленград да гостува в граничния град. Той ще бъде придружен от съпругата си Зорка Първанова.
При пристигането си в 15 ч. президентът ще бъде посрещнат от кмета на Свиленград в сградата на общинската администрация, след което ще разговаря с общински съветници и представители на бизнеса. Темата на разговора е “Общината и бизнеса – за развитието на Свиленград”. По-късно Георги Първанов ще открие основно реконструирана част от една от главните улици на града с новоизграден паркинг за автомобили, площадка за отдих и чешма. Реконструкцията е на обща стойност 204 хиляди лева от целева субсидия в бюджета на общината за капиталови разходи. Програмата на президента в Свиленград ще завърши с посещение в ОУ “Иван Вазов”, едно от първите училища в България обновено чрез цялостно саниране на сградата му по най-съвременни европейски изисквания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button