Хасково

Отвлякоха таксиметров шофьор

Язовир Около 11 часа вчера от автогарата в Хасково неизвестно лице наема таксиметров автомобил Опел-Корса с водач К.Х.-48г от с. Динево в посока с. Славяново, след което поемат към Димитровград. Посоката е микроязовир, използван за рибарник край кв."Марийново". Там, около 13,15 часа пътникът е заплашил най-вероятно с газов пистолет водачът на таксито, вкарва го и го заключва във фургон и му отнема мобилния телефон.

По обяд собственикът на язовира освобождава шофьора и подават сигнал в дежурната част на РПУ-Хасково. След проведени разговори и дадени описания на лицето, става ясно, че нападателят е 42-годишния П.П. от с. Славяново, познат на полицейските органи с подобни нападения над таксиметрови автомобили, който същата вечер е бил подслонен от собственика на язовира.

Органите на реда са обградили язовира. Тази сутрин на колата – открита заключена и изоставена в хасковското село Голям извор, предстои оглед. Продължават издирвателните действия по задържане на лицето, съобщават от Областна дирекция Полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button