Външни публикации

Мъжки маратонки – с какво да ги носим, за да изглеждаме стилно?

Несъмнено спортните обувки в съвременната мъжка мода заемат своя ниша и тя не е никак малка. Причината за това може да се търси в популярната през последните години тенденция да се води по-активен начин на живот. Освен това за много мъже комфортът стана водещ приоритет и това непосредствено се отрази върху колекциите на световните модни къщи. В тях специално внимание се отделя на сериите от мъжки маратонки.

Предимствата на съвременните мъжки маратонки

За да отговорят на потребностите на всеки мъж, производителите на маратонки залагат на няколко серии – за тренировка, за града и за официални поводи. Това разнообразие разкрива широкото приложение на спортната обувка и способността й да се адаптира към различни стилове на обличане.

Мъжки маратонки може на практика да носите, докато извеждате кучето на разходка рано сутрин, след това може да обуете чифт, с който да отидете на фитнес, и накрая да посегнете към друг, който пасва идеално на предварително подготвения за делова среща спортно-елегантен костюм.

Маратонките са лесни за поддръжка, може да се носят с анцузи, дънки, пуловери, блузи с къс или дълъг ръка, риза и много други. Отлично се съчетават с ризи и модерни тениски. Може да ги носите смело и с различни аксесоари – шапки, шалове и др. Важното е да са подбрани в тон.

Единственото, което трябва да направите, за да носите своите мъжки маратонки със стил, е да избягвате да ги комбинирате с анцуг, когато се разхождате из града. Оставете това типично спортно облекло за фитнеса или за тренировката в парка.

Изберете новите си маратонки сред палитра от модерни цветове

Маратонките са добър начин да покажете, че сте в крак с модата и умеете да създавате нескучни тоалети. Затова всяка минута, отделена за опознаване на тенденциите през новия сезон, си струва. Буквално инвестирате в безупречния си външен вид.

С качествени мъжки маратонки в модерен цвят може да сте уверени в добрия си моден вкус. Може лесно и удобно да се запознаете с новите колекции на пазара в магазини CCC. Такива ще срещнете на много места в града, а може да посетите и онлайн магазина на компанията. Съвременните технологии дават свобода да пазарувате от всяко място и в удобно за вас време. Освен това може да сортирате разнообразните модели по различни характеристики – цвят, размер, стил, подметка и т.н. Така за секунди може да разберете кои са най-популярните цветови решения и десени за сезона.

Визии с мъжки маратонки за различни поводи

Докато разглеждате асортимента от мъжки маратонки, потърсете отговор на въпроси като – с какви дрехи може да ги носите и по какъв повод. Важно е и избраните модели да отговарят на личния ви стил на обличане.

За ежедневието препоръчваме да купите стилни маратонки в цвят, който може да комбинирате с повече долнища – дънки с различна кройка, памучни шорти, анцуг и т.н. Вземете предвид също така и горнищата в неутрален цвят – пуловери, тениски и сака в смарт кежуал стил.

В последно време отличен избор за всеки ден е създаването на няколко слоя – риза, пуловер и блейзър. Към тях подберете дънки с протрити места и модерни маратонки в любим цвят.

За офиса подходете с внимание към тоалетите. Маратонките са допустими, стига да спазвате някои правила. Изберете обувките в тон с костюм, който приляга по тялото ви. Дължината на крачолите е препоръчително да бъде не по-къса от традиционната. Допустимо е да ги навиете. За по-сигурно в началото може да ограничете до дънки и сако или друг тип долнище.

Back to top button