Хасково

Задържаха пиян и четирима дрогирани шофьори в Хасковска област

Петима шофьори са задържани през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Четирима от тях са карали колите си след употреба на дрога. 31-годишен е арестуван в Димитровград, защото е шофирал Опел под въздействието на метамфетамин. Отказал е кръвна проба. 28-годишен хасковлия пък е управлявал в Димитровград Фолксваген след употреба на метамфетамин и амфетамин. В колата, в която е пътувал 39-годишен, са намерени 2 таблетки метамфетамин и полиетиленова торбичка с 0.1 грама от същата дрога. И двамата са задържани.

В Хасково е арестуван 42-годишен с Тойота, който е шофирал след употреба на канабис. Заловен е и 29-годишен с Ауди, който е употребил амфетамин и метамфетамин. Двамата са отказали кръвна проба.

В областния град е задържан и неправоспособен 55-годишен, който управлявал Фолксваген с 2.11 промила алкохол и също е отказал кръвна проба. В Хасково е хванат неправоспособен 18-годишен с нерегистриран мотопед, а в Симеоновград – неправоспособен 43-годишен с Пежо с чужди регистрационни табели.

21-годишен е заловен в Симеоновград с грам марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button