Регион

Задържаха дрогиран криминално проявен водач и 21-годишна в Свиленград

32-годишен криминално проявен и осъждан свиленградчанин е заловен в граничния град за шофиране след употреба на канабис, съобщават от полицията. Той е отказал кръвна проба.

В дамската чанта на 21-годишна пътничка в колата е открита пластмасова кутия с 5.2 грама канабис. Двамата са задържани до 24 часа.

В Симеоновград е проверен лек автомобил, като в 33-годишния водач от Раднево е намерена цигара с марихуана, а в 33-годишен пътник от симеоновградското село Троян – 2 сгъвки с около грам метамфетамин. В Любимец е хванат неправоспособен 18-годишен от Харманли с нерегистриран мотопед.

Снощи в близост до хасковско училище е проверен 18-годишен криминално проявен от града. В чантичката му са открити две сгъвки с 4 грама пико. Младежът е задържан.

В къща в свиленградското село Момково, обитавана от 56-годишна жена и 21-годишен мъж са открити торби с 31.5 грама канабис. 21-годишният също е арестуван.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button