Спорт

Юношите победиха Словакия на Европейската отборна купа в Чехия

Юношите на България до 16 г. се наложиха над Словакия с 2-1 победи на турнира от Европейската отборна купа в Либерец, съобщават от федерацията по тенис.

Така българите ще играят утре срещу Кипър в спор за петото място. Нашите спечелиха двете срещи на сингъл и си осигуриха победата още преди срещата на двойки.

В първата среща Павел Маринов победи Томаш Талажка с 6-3, 3-6, 7-6(6). След това Анас Маздрашки се наложи с 6-2, 7-6(0) над Филип Поклемба. В срещата на двойки Георги Георгиев и Анас Маздрашки отстъпиха с 6-7(5), 3-6 от Якуб Медвед и Томаш Талажка.

България е в състав Георги Георгиев (ТК „Хасково 2015“), Анас Маздрашки (ТК „Егалите“, Несебър) и Павел Маринов (ТК „Супер Спорт“, Варна) с треньор Никола Петров. Вчера те отстъпиха на домакините от Чехия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button