Регион

Намериха 105 кг. хероин в автомобил на Капитан Андреево – ВИДЕО

104.940 кг. хероин и 0.090 кг. хашиш на обща стойност 9 445 050 лв. са открити при проверка на лек автомобил Фолксваген на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от прокуратурата.

Преди ден на пункта от Турция влязла колата, управлявана от 38-годишен мъж с френско и турско гражданство. С него за Франция пътували съпругата му, двете им деца и две домашни кучета.

ХероинПо метода „анализ на риска“ лекият автомобил бил отклонен за щателна митническа проверка. В тайници в пода под предните седалки и в резервната гума на колата митничарите открили общо 210 пакета. 209 от тях съдържали хероин, а веществото от последния пакет реагирало на хашиш.

Контрабандираните наркотични вещества и лекият автомобил са иззети. Водачът е задържан до 72 часа с постановление на хасковската прокуратура, като предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button