Регион

Дрогиран сириец без книжка опита да подкупи полицай с 200 евро

36-годишен сириец е задържан вчера в Харманли, съобщават от полицията.

В 16:25 часа за проверка е спрян лек автомобил Фиат, управляван от мъжа. Униформените го съпроводили до полицейското управление за извършване на тестове за алкохол и наркотици. На излизане от полицейския автомобил сириецът поставил в джоба на младши полицейски инспектор Александър Александров банкнота от 200 евро с цел да осуети проверката.

Тестът отчел, че той шофирал след употреба на метамфетамин, а в него е намерена хартиена сгъвка с 2 грама от същата дрога. Мъжът е без шофьорска книжка.

Хасковлия на 28 г. е арестуван за държане на наркотик. Вчера в 15:30 часа на хасковската улица „Чая“ криминалисти са проверили мъжа, след като са го забелязали да влиза в необитаем имот. В него е намерен грам хероин.

В Хасково и Димитровград са задържани двама пияни шофьори. 14-годишен пък е хванат да кара мотопед без регистрация в Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button