Хасково

122 проверени коли и 74 санкции от „Пътна полиция“ за два часа в Хасково

Днес започна акция по така наречения широкообхватен метод

74 санкции са наложени за първите два часа от започналата днес акция на пътната полиция в Хасково. Екипите проверяваха от 10 до 12 часа на изхода на града към Димитровград по така наречения широкообхватен метод, при който се спират едновременно по няколко автомобила.

Обекта на проверките ще бъдат всички превозни средства като през следващите дни акциите ще се провеждат и в останалите градове на региона. Днес са спрени общо 122 автомобила. 70 от санкциите са свързани с висока скорост, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По рано през деня началникът на Пътна полиция – Хасково Димо Чобанов коментира, че освен стандартните проверки ще бъде приложена и ротация на полицаи от различните управления в региона, за да се повиши ефекта от контрола и превенцията на пътя.

През тази година тежките произшествия в Хасковска област са намалени в сравнение с миналата с 24, а загиналите са с 12 по-малко.

Въртят полицаите между районните управления за по-ефективен контрол на пътя

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button