Спорт

Затварят пътища в Хасковско на 1 септември заради колоездачната обиколка на България

Пътни участъци в Хасковска област ще бъдат временно затворени за движение заради колоездачната обиколка на България, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Последният пети етап на обиколката на 1 септември с дължина 160 км от Чирпан до Момчилград ще премине през Хасковска област. Колоездачите ще минат през Димитровград, след това ще се насочат към Хасково и по околовръстния път ще продължат за селата Манастир, Книжовник, Голям извор, Маджари, Пчелари, Крумовград и Момчилград.

Пътните участъци ще бъдат затваряни за движение на автомобили до изтеглянето на колоната от колоездачи. Колоната ще се води от два пилотни автомобила. В ограничените за движение отсечки ще бъде осигурен достъп, при необходимост, за линейки и пожарни, допълват от АПИ.

69-та Международна колоездачна обиколка на България стартира на 28 август от София.

Маршрутът на колоездачната обиколка през Хасковска област:

На 1 септември в последния етап от състезанието по направлението Чирпан – Хасково – Крумовград – Момчилград ще се ограничава поетапно трафикът по път III-663 Чирпан – Димитровград, път I-5 Димитровград – Хасково, III-505 през с. Манастир, по път III-507 Манастир – Книжовник, по път III-5074 Книжовник – Голям извор, път III-593 Голям извор – Маджари, път III-591 Пчелари – Крумовград, път II-59 Крумовград – Момчилград. Финалът на състезанието е в Момчилград на ул. „Гюмюрджинска“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button