Хасково

Изграждат открит спортен комплекс за 2 млн. лв. в Хасково

Открит спортен комплекс за близо 2 млн. лв. ще бъде изграден в Хасково.

Той ще се намира до строящия се в момента закрит плувен басейн в района на Държавен фонд „Земеделие“ на улица „Панорама“.

За целта от общината обявиха обществена поръчка за избор на изпълнител за проектирането, строителството и авторския надзор. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 20 септември.

Haskovo.info припомня, че първата копка на басейна беше направена на 4 май. Общата стойност на договора за проектиране и изпълнение е 1 307 000 лв. без ДДС.

Тогава беше обявено, че в съседство ще има паркинги, като ще се възстановят съществуващите и ще се изградят нови спортни игрища за футбол, баскетбол и други спортове.

Започна строителството на закрития басейн в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
"Великото прасни пари"
"Великото прасни пари"
27.08.2022 17:25 17:25

И, на кого е тази хрумка?! Кой ще спортува на това игрище?! Ето, затова Хасково ще е град със затихващи функции, защото се строи по интереси и хрумвания! Къде са общинските съветници, които уж ще работят за интересите на гражданите! Какво става с водопроводите и водата?! Ще я спираме вечер, за да пълним басейна на Ямача и поливаме тревата на игрището?

Станчо
Станчо
27.08.2022 23:14 23:14

Идеята е да откраднат Герберастите, които дърпат конците на Тъпото -и.д. кмет на Хасково

Анонимен
Анонимен
28.08.2022 17:40 17:40

Общинските тролове са се активизирали с минусите! Те ходят ли да тичат на стадиона на Ямача или стадион „Младост“? Много спортисти в тоя град, а майките няма къде да разхождат децата си!

Nitova
Nitova
28.08.2022 3:37 3:37

Kolko hora ima v grada she q pravite tazi prostotiq ne mojahte li da napravite nqkoi dom za deza s uvrejdaniq

Back to top button