Любопитно

Стотици деца се забавляваха с игрите на 90-те в центъра на Димитровград

Детският празник събра стотици малчугани в центъра на Димитровград. Проявата е по повод празника на града, съобщават от общината.

Акцент бяха игрите на 90-те. Гост-аниматори забавляваха и играха с децата на дама, ластик, народна топка, дърпане на въже, скачане на въже. В организираните арт-ателиетата малчуганите сами твориха модни аксесоари, моделираха фигурки от цветна хартия, оцветяваха картинки с популярни анимационни герои.

ДецаДесетки деца се разхождаха с весело нарисувани личица и балони. Имаше атракциони и подготвени забавни места за весели снимки, където малчуганите с удоволствие се снимаха за спомен.

ДецаНа сцената талантите от ОЦТИ „Галаксико“ покачиха още настроението с изпълненията си върху песни като „Макарена“, „Цвят лилав“, „Мамбо номер 5“ и други популярни песни от 90-те. Водеща на събитието бе любимката на децата Светла Билярска.

Най-дългата картичка за рождения ден на Димитровград направиха деца за любимия град. С много любов и искреност те отправяха собствените си пожелания към родния Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button