Хасково

Смиляна Нитова: БСП е предвидима партия, не водим война с президента

„БСП е предвидима партия и това я прави желан партньор в управлението на страната. Бяхме стълб на последното правителство“, заяви на пресконференция водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в 29 МИР – Хасково Смиляна Нитова.

Тя каза, че очаква тежка предизборна кампания, но от коалицията щели да водят позитивна кампания. „Ще работим да доразвиваме политиките, които в краткото 7-месечно управление започнахме и постигнахме отлични резултати в социалните услуги и икономиката. Ще работим за социална и сигурна държава“, посочи Нитова.

По нейните думи БСП не е във война с никого, особено с президента Румен Радев. Тя припомни, че от партията са издигнали Радев за първия му мандат и са го подкрепили безусловно за втория.

Нитова допълни, че от БСП се запознават с проблемите на всички общини, правят се приоритети и в следващия парламент ще се съдейства за приемането на такова законодателство, което да ги разреши. От коалицията ще разчитат на гласове от избирателите във всички общини на Хасковска област, въпреки че в листата не са представени всички.

БСПАдв. Смиляна Нитова, която беше депутат в 42 и 44 Народно събрание, а доскоро и изпълнителен директор на Държавната консолидационна компания каза, че листата за предстоящите избори е напълно обновена с млади хора и такива с опит. В нея има юристи, инженери, бизнесмени.

Председателят на общинската структура на БСП в Хасково Камен Тодоров каза, че е доволен, че първите двама в листата са хасковлии. По неговите думи най-важното след изборите е да се получи стабилно правителство, което да преведе държавата през следващите месеци.

Вторият в листата е Богдан Кирилов, на 27 г. от Хасково. Той е завършил ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Кирилов е общински съветник, началник на общинската служба Земеделие, с опит в частния сектор. Каузата му е младите хора да останат в България.

Трети е Георги Бекяров, на 44 г. от Свиленград. Той е адвокат, като преди е работил на ръководни позиции в сферата на международния транспорт. Влиза в кампанията, за да промени нещата в страната към по-добро.

Пети в листата е адвокат Васил Точков, на 56 г., семеен с две деца. Той е от квотата на коалиционните партньори – председател е на Отечествен съюз и политическа партия Съюз на отечеството. „Стремежът ни е да обединим лявото пространството с цел постигане на стабилна и сигурна държава“, посочи Точков.

Листата на Коалиция „БСП за България“:

1. Смиляна Николова Нитова – Кръстева

2. Богдан Мирославов Кирилов

3. Георги Апостолов Бекяров

4. Иван Христов Христов

5. Васил Иванов Точков

6. Петър Делчев Андреев 

7. Стилияна Неделчева Ангелова

8. Владимир Гинев Вълков

9. Васил Гочев Николов

10. Валентин Милев Йотов

БСП за България регистрира листата си. Ще се бори за поне два мандата в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Земедел
Земедел
01.09.2022 14:05 14:05

Да Ви напомня, че Смиляна Нитова се е самообезщетитла с ШЕСТ заплати за шестмесечният си престой в ДКК. Каква работа е свършила по време на престоя си в ДКК тепърва ще научаваме в следствие на безумното кадруване от БСП.
Това второто момченце в листата, някой да го попита къде е работил през живота си, като какъв е бил назначен и как Златка Господинова го е направила началник.
БСП не са предвидима партия, те са воденичен камък завързан на врата на всяко управление. Нека не забравяме лесно провалите им!

Last edited 1 year ago by Земедел
Директор
Директор
02.09.2022 16:46 16:46

Тази жена как смее да се показва! Некадърна и подла. Всички в БСП Хасково са боклук

Back to top button