Хасково

Катастрофи на натоварени кръстовища в Хасково

Две катастрофи станаха в рамките на няколко часа на натоварени кръстовища в Хасково.

Преди обяд на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“ се удариха микробус и лек автомобил.

КатастрофаВ ранния следобед пък на друго кръстовище на булевард „Васил Левски“ – това с булевард „България“ до Захарна фабрика, лек автомобил Ауди е поднесъл и се е блъснал в острова, разделящ платната.

При инцидентите няма пострадали. Водачите не са употребили алкохол. Движението беше затруднено до изтеглянето на ударените коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
педаловрътко
педаловрътко
09.09.2022 16:38 16:38

този младок с аудито се правеше на голям майстор но после видях как реве със сълзи.

Шофьора на аудито
Шофьора на аудито
09.09.2022 16:45 16:45
Отговор до  педаловрътко

Лайнарче, мен не ме ебе за себе си ти ми говориш за купчина тенекий, ако наистина си бил там даже нямаше да пишеш коментар, който няма нищо общо с реалността. И можеш да си махнеш анонимността да видим кой е педаловрътко!

Jack Bauer
Jack Bauer
09.09.2022 20:49 20:49

Абе екскремент, като не те ебе за тебе си, иди се гръмни, защото утре може да удариш някой невинен и да ти врътнат празната главичка на 180 градуса. Миндил.

x_X
x_X
09.09.2022 21:45 21:45

До шофьора на аудито и подобните му клонинги из страната, искрен съвет – идете някъде на спокойно място, без движение по пътищата, ако може без пътища. Идеята на тези съоръжения не е, за да обслужват такива като вас.

За теб, конкретно, – избери някой манастир, размишлявай върху живота, и се върни в общността на хората, когато осъзнаеш, че лайнарчето си ти, готов си да се съобразяваш с останалите, както и да поемаш отговорност за действията си. Никой не е длъжен да търпи негативни последствия, заради несигурностите в главата ти.

Шофьора на аудито
Шофьора на аудито
09.09.2022 22:40 22:40
Отговор до  x_X

Не съм казал , че ще навредя на някой просто се опитвам да ви обясня, че никой не е ревал и никой не се е правил на майстор. Съгласен съм, че трябва да се пазим по пътищата никъде не съм казал противното! Лека вечер!

Хаха
Хаха
10.09.2022 9:52 9:52

Лайнар, коя кола поднася при нормално шофиране с около 40 км/ч на напълно сух асвалт, без спукана гума, технически проблем, или каквото и да е форсмажорно обстоятелство? Ти или си пълен олигофрен в шофирането, или ни мислиш за много тъпи.

Шофьора на аудито
Шофьора на аудито
09.09.2022 22:41 22:41
Отговор до  x_X

И не съм навредил на нито един човек, затова ви казвам, че са безмислени коментарите.

x_X
x_X
11.09.2022 9:24 9:24

„И не съм навредил на нито един човек, затова ви казвам, че са безмислени коментарите.“ – надявам се, че е така и така ще продължи занапред. Фактът, че отговаряш на коментарите, ако приемем, че наистина си участникът в ПТП отгоре, говори, че не са съвсем безсмислени.

Хубаво е първо да цениш себе си, за да може да оцениш и околните. А автомобилите, без значение от модел или цвят, съществено представляват заплаха за живота и сигурността на хората, ако не знаш за какво говоря, прочети някой учебник по физика, раздел динамика. Особено в населени места, е нужно повишено внимание при тяхната употреба.

Никой не е застрахован от грешки, само който не се е качвал на автомобил, не е грешил. Хубаво е да извличаш поуки от тях, докато не е станало твърде късно.

Feya
Feya
11.09.2022 10:18 10:18
Отговор до  x_X

Добър съвет! Момчето наистина е много свестно. Очевидно изблика му в коментарите е отговор на нападките, с които поечето хора реагираме първосигнално и заклеймяваме някого само от една негова постъпка, без да го познаваме. Подхождаме с ирония и осъждане, а наистина на всеки може да се случи…

Feya
Feya
11.09.2022 4:22 4:22

Прекрасно момче, вярвам, че буйната ти възраст те е подвела да усетиш адреналина на пътя, а не липсата ти на отговорност…
Познавам добротата ти, знам колко си мъдър и съжалявам, че това ти се е случило… Вярвам, че ще ти бъде полезен урок!
Цени се и се пази!
Прегръдки!

Last edited 1 year ago by Feya
Back to top button