Хасково

65 нови свободни работни места в Хасковска област

65 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 14 учители, трима помощник-възпитатели, образователен медиатор, продавач, майстор в производството на тестени изделия, общ работник, пакетировач, транжор, двама сътрудници в социалните дейности, социален работник, две крупиета, чистач, кариерен консултант, библиотекар, психолог, главен счетоводител, огняр и медицинска сестра.

В Димитровград имат нужда от шивач, управител на магазин на 1 900 лв. заплата, трима заместник-управители на 1 500 лв., чистач, тракторист, двама животновъди, трима учители, педагогически съветник. В Харманли местата са за двама продавачи, служител на бензиностанция, шестима учители.

В Ивайловград се търсят помощник-възпитател, образователен медиатор, готвач, в Свиленград – сервитьор и чистач, в Тополовград – двама учители, в Маджарово – учител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жоро
Жоро
11.09.2022 9:28 9:28

Стига сте лъгали хората специално за това че има свободни места за учители! Всичко е формално , местата са предварително заети а самите директори на училищата са длъжни да ги обявят в бюрото по труда и в сайта на РУ на МОН. Минахме по този “ път“ и им знам номерата …..Нямаш ли връзки – просто не се занимавайте излишно да си губите времето…

Тото
Тото
11.09.2022 10:39 10:39

Не само не ги обявяват а дори не те викат на събеседване.Плащаш брат, яко на тези неграмотни по 35 годишни ди.ектори,които купуват апартаменти,вили ,а на всичко отгоре пенсия и заплата.Мърши

Back to top button