Любопитно

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров с концерт в Димитровград

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще представят „Светът на киното в музиката“ заедно с Плевенската филхармония под диригентството на Борислав Йоцов на 6 октомври в спортна зала „Младост“ в Димитровград, съобщават от общината.

На сцената заедно с Хилда излизат едни от най-добрите джаз музиканти в България Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов. Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл е подготвена от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

Хилда Казасян стартира националното си турне в началото на февруари с програмата „Световното кино в музика“, но продължава да радва публиката и със спечелилата „Кристална лира“ програма „Да послушаме кино“. Тя включва едни от най-популярните, красиви филмови песни и музика от старото незабравимо българско кино, като „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“.

Концертът е с подкрепата на Община Димитровград и е част от националното турне на певицата, което обхваща над 40 български града. Събитието е планирано от 19 ч., а билети ще се продават в Художествена галерия „Петко Чурчулиев“ и в мрежата на Eventim.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button