Хасково

Заловиха четирима с дрога, двама са непълнолетни. Трима шофьори в ареста

Двама тинейджъри и двама мъже на 24 и 28 години са хванати с дрога вчера в региона, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

14-годишен е проверен на бул. „Васил Левски“ в ранния следобед. В дрехите му полицаите открили сгъвка с метаамфетамин за пушене, който той предал с протокол. На ул. „Дунав“ обект на проверка е станал 16-годишен. В него са открити 2 сгъвки с пико.

Дрога е открита в още двама мъже. В Любимец 28-годишен пътник в автомобил изхвърлил от колата пакет с 6,5 грама канабис и след задържането му признал, че тревата е негова. 24-годишен шофьор в Хасково е хванат с 3 грама пико, допълват от полицията.

Трима шофьори са задържани през денонощието заради алкохол или дрога зад волана. 30-годишен е шофирал малко преди 5 часа тази сутрин след като е употребил кокаин. Оказало се, че той няма и шофьорска книжка. Други двама – на 28 и 56 години са били пияни. Тестът е отчел 1,58 и 2,52 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button