Любопитно

Представят театрално-музикален спектакъл на нова сцена в Хасково

Театрално-музикална импресия с участието на хасковските актьори и рок група „Хангар 42“ ще се представи на 23 септември от 19 часа на площадка „Спартак“ при свободен вход.

Спектакълът ще се играе на чисто новата сцена, закупена от театъра по проекта „Сцена на края на града“, с който се реализира студентският театрален фестивал в Хасково. Сцената е купена за около 70 000 лв. след проведена обществена поръчка.

ТеатърПокривът й е с размери 10 на 8 метра, а подиумът – 8 на 6 метра и е подходяща за театрални представления, съобщи директорът на ДКТ „Иван Димов“ Стелиян Николов. На сцената ще се играят догодина представленията от второто издание на студентския фестивал, допълни Милена Трендафилова, която ръководи проекта. Така театърът вече няма да е зависим от наемането на външни сцени за своите фестивали.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button