Хасково

Хасковлии искат ремонт на улица „Македония“

За разбити тротоари, боклуци, купища листа и прахоляк по хасковската улица „Македония“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Припомняме, че през това лято по улицата беше подменен водопровода. „Не е останала и една здрава плочка от ремонтните дейности, извършени през летния сезон. Реално е невъзможно преминаването на майки с колички, както и на възрастни хора“, се казва в сигнала.

Стълбищата, които свързват улиците „Македония“ и „Драгоман“ също били за ремонт, като металните улеи били тесни за детските колички.

От общината коментираха пред Haskovo.info, че предстои улицата да бъде ремонтирана. През юли от кметството обявиха обществена поръчка за избор на изпълнител за ремонта на улица „Македония“. Тя ще се ремонтира в отсечката от улица „Иларион Макариополски“ до булевард „Васил Левски“. Изчаква се завършването на работата по целия водопровод, за да започне възстановяването на улицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мнение
Мнение
29.09.2022 19:49 19:49

Някой наш човек, ще прилапа обществената поръчка, и резултатите са ясни. Всичко в община е на шуробаджанашки принцип, и есперти, общественици, граждани и прочие люде са напълно съгласни с установеното беззаконие. Нови избори: стари порядки. Манталитета на нашенеца е с грешния чип.

МАРИНКА
МАРИНКА
30.09.2022 6:18 6:18

НА ЦЕЛИЯ ГРАД УЛИЦИТЕ СА ЗА РЕМОНТ , А ЗА ТРОТОАРИТЕ , ДА НЕ ГОВОРИМ ! МАЙКИТЕ С БЕБЕШКИТЕ КОЛИЧКИ ТРЯБВА ДА ЛЕТЯТ ! ЗА КАКВО СА ТИЯ ПАРКОВЕ , СЛЕД КАТО УЛИЦИТЕ И ТРОТОАРИТЕ СА УЖАС ! УЛИЦА “ БАДЕМА “ Е ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ ! МОЛЯ ГН . КМЕТЕ ВЛЕЗТЕ СИ В КАЧЕСТВОТО ЗА КАКВОТО СТЕ ИЗБРАН !

ТТТТТТ
ТТТТТТ
30.09.2022 9:36 9:36

Ние от ул.“ д-р Георги Китов“ искаме ОСНОВЕН ремонт на цялата улица! От 25 години при всяка смяна на местна власт започват едни устройствени планове за милиони! Трошат се наши пари, резултат НУЛА! Колко ПУПа минаха и нито един одобрен! Хайде, вземете се в ръце!

Back to top button