Хасково

Хасковска улица пропада заради авария

За пропадаща улица в хасковския квартал „Република“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Проблемът на улица „Нешо Брайков“ е от няколко дни. Живеещите там веднага подали сигнал на спешния телефон 112, но до днес никой още не се е отзовал.

Авария„Причината за пропадането на улицата е спукан водопровод. Изтичащата питейна вода подкопава улицата. Вече се появи дупка, която обезопасихме с подръчни средства. Отдолу сигурно има място да влезе трабант“, разказаха живеещите в района.

АварияХората вече се притеснявали да минават с колите си от там. Някои се страхуват и за къщите си. Те призовават ВиК да отстрани аварията. Налягането в чешмите им било слабо.

От ВиК заявиха пред Haskovo.info, че ще изпратят екип, който да провери сигнала.

Авария

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлийка
Хасковлийка
07.10.2022 17:14 17:14

Така е по улиците в целия град! Скрити аварии подкопават основите на къщите ни, улици и тротоари! И, затова ВиК иска да плащаме 5 лв/куб м! Питейната вода е най-големият проблем и трябва да се реши по-скоро. Не са толкова важни газ и бензин, но без водата животът не може да съществува! Нека това го осъзнаят депутати и управници на града, докато не е станало късно и да се решават проблемите на пожар!

Антимангал
Антимангал
07.10.2022 19:50 19:50

Мангите като искат да имат вода, да вземат да си я плащат, а?

Back to top button