Хасково

42 нови свободни работни места в Хасковска област

42 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят управител на социални услуги, оператор на машина за балиране на хартия, психолог, машинен оператор за производство на макаронени изделия, чистач, сътрудник за социални дейности, работник за бутилиране на олио, пакетаж на захар и ориз, касиер, шофьор на автобус по линията Хасково – Свиленград.

В Димитровград имат нужда от машинен инженер, двама работници в производството на колбаси, шивач, машинен оператор в производството на брикети и пелети, двама пакетировачи, 15 товарачи, огняр.

В Харманли има места за четирима електротехници в строителството, образователен медиатор, строителен инженер, архитект. В Свиленград се търсят две медицински сестри в детска ясла, а в Любимец – сезонен работник в земеделието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СОЛОМОН
СОЛОМОН
09.10.2022 17:20 17:20

ИСКАМЕ НОВИ ХОРА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА , ЧИСТИ И НЕОПЕТНЕНИ БЪЛГАРИ ! КАКВО НЕ РАЗБРАХТЕ ВАШТА М….. ? ДОШЛИ ОТ ВЪН , ПРАВЕЩИ СЕ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА НЕ ИСКАМЕ ! КАКВО НЕ РАЗБРАХТЕ ? А ?

СОЛОМОН
СОЛОМОН
09.10.2022 17:21 17:21

ЧРД ! ТОЙ СИ ЗНАЕ !

Back to top button