Спорт

Достойно представяне на „Виолена“ при подновяването на турнирите

Състезателите на хасковския клуб „Виолена“ се представиха достойно в Пловдив при подновяването на турнирите от есенния спортен календар, похвалиха се от клубното ръководство.

Кристина Ванчева спечели сребърен медал в категория групи при 15 – 17 г., заедно със състезатели от Клуб АМД Пловдив. На първия аероденс в България при 12 – 14 г. – Панчева, Везева, Тодорова, Дойчева, Илиева, Карева, Русева, Карамфилова – последните две от СК „Ултраспорт“, завършиха на 4-то място.

АеробикаВсички останали изиграни съчетания с допуснати грешки, не успяха да се наредят сред финалистите.

С атрактивно изпълнение на тройка 18+ на Тихомир Баротев и съотборниците му от АМД Пловдив Антонио Папазов и Дарина Пашова, приключи изключителната спортна кариера на тримата състезатели. Също с просълзяващо изпълнение на двойката Папазов, Стоилова от СК АМД – Пловдив приключи и уникалната спортна кариера на Стоилова, допълват от „Виолена“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button