Хасково

Запечатаха гараж с 670 литра дизел в Хасково, хванаха ментета на границата

4 340 безакцизни цигари и гориво са открити вчера при проверка на две жилища в Хасково, съобщават от полицията.

В дома на 58-годишен мъж са намерени 1 000 цигари. В жилището и гаража на 65-годишен хасковлия пък са открити 3 340 цигари и 670 литра дизелово гориво, за което собственикът е казал, че е купил от съседна държава за лично ползване.

Гаражът с пластмасовите туби с гориво е запечатан от служители на Агенция „Митници“. Безакцизните цигари са иззети и са съставени актове.

Общо 2 833 артикула с лого на защитени марки са конфискувани при съвместни проверки на полицаи и митничари на ГКПП „Капитан Андреево“. Вчера на вход те са проверили един български и два турски автобуса. В българския са намерени 571 текстилни стоки, а в турските – 2 262 парфюми, дрехи, чанти, спортни обувки. Иззети са и 1 640 къса цигари без бандерол. Разследването е срещу тримата шофьори.

25-годишна жена пък е хваната да продава маркови дрехи без касов апарат на Неделния пазар в Димитровград. Тя е избягвала плащането на данъци в продължение на около 3 г. Предстои материалите да се докладват на прокуратурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button