Любопитно

Авторът на „Роднини“: Това е представление огледало

Премиерата на авторския спектакъл на Орлин Дяков – „Роднини“, ще е на 24 октомври от 19 часа в хасковския театър „Иван Димов“. Следващото представление ще е на 21 ноември.

В спектакъла участват Николай Урумов, Николета Малчева, Дамяна Тодорова, Константин Николов, а сценографията е на Анелия Райкова.

Авторът разказа преди премиерата, че това е представление огледало, в което всеки може да открие себе си. Работата по „Роднини“ започва през 2007 г. и приключва през 2021 г. Пиесата е писана специално за хасковския театър и за Николай Урумов.

Дяков благодари на ръководството на театър „Иван Димов“, че рискува с нова българска пиеса и изрази надежда, че комедията ще се хареса на публиката. Той допълни, че актьорите са прекрасни и пожела дълъг живот на „Роднини“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button