Хасково

Свободни места сутринта по вече платените паркинги, помагат на шофьори с бариерите

Близо половината от местата по вече платените паркинги до комплекс „21 век“ и хотел „Аида“ в Хасково бяха свободни малко след 9 часа тази сутрин.

От общината коментираха пред Haskovo.info, че по принцип централните паркинги се запълват след 10 часа. Една от причините била, че тогава отваряли повечето магазини.

ПаркингМеждувременно шофьори тази сутрин се затрудняваха при влизането в паркинга на „21 век“. Те получаваха помощ от представител на фирмата, монтирала бариерите, който беше в района. Водачи питаха за безплатни места за хора с увреждания, каквито в паркингите няма, а са предвидени в Синята зона.

ПаркингHaskovo.info припомня, че от полунощ паркирането до „21 век“ и хотел „Аида“ се таксува по 1 лв. на час. 12 лв. ще струва паркирането за 24 часа, без значение кога е влязла колата. За паркинга на комплекс „21 век“ има предвиден абонамент от 120 лв. на месец. Пред паркингите ще има табла, които ще посочват дали има свободни места.

От полунощ: Двата паркинга в центъра на Хасково ще струват по 1 лв. на час

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button