Спорт

Сестри Стоеви загубиха от китайки в Париж

Трикратните европейски шампионки на двойки жени Стефани и Габриела Стоеви загубиха в първия кръг пред поставените под номер 1️ в турнира от сериите Супер 750 във френската столица Париж с награден фонд 675 000 долара, съобщават от федерацията по бадминтон.

Хасковлийки отстъпиха пред водачките в схемата Чън Цин Чън и Цзя И Фан от Китай с 13:21, 20:22 за 50 минути. Сестрите бяха догонващи в резултата през първия гейм, но във втората част поведоха с 16:12.

Китайките направиха обрат за 20:17, след което Стефани и Габриела изравниха. Чън и Фан спечелиха следващите две разигравания и затвориха мача.

От 1 до 6 ноември сестри Стоеви ще участват на турнира от сериите Супер 300 в Саарбрюкен (Германия) с награден фонд 200 000 щатски долара.

Българките са поставени под номер 2️ в схемата и в първия кръг ще играят с представителките на Австрия Серена Ау Йеон и Катарина Хохмайер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button