Регион

При спецакции: Хванаха алкохол, цигари, дрога и храни в Хасковско

Алкохол без бандерол е конфискуван при специализирана операция в Харманли, съобщават от полицията.

1 080 литра високоградусов алкохол в пластмасови туби е открит в имот във вилна зона „Трифончето“, обитаван от 52-годишен мъж. Уведомени са митничарите, които ще съставят акт на мъжа.

АкцияВ жилище, ползвано от 51-годишната му съпруга, полицаите са открили 2 растения от вида на конопа с височина до 125 см.

АкцияЦигари без бандерол иззеха при съвместна акция полицаите и митничарите. Вчера на митнически пункт „Капитан Андреево“ на вход са проверени два леки автомобила Хюндай и Мерцедес. В първия, шофиран от 27-годишен иранец са открити 2 800 цигари, а в немската кола с водач 50-годишен румънец – 700 папироси и 96 бурканчета билкова паста.

По-късно през деня е проверен и турски автобус, пътуващ за Румъния. В него са намерени 27 парфюма и 24 чифта спортни обувки с лого на защитени марки без разрешение на правопритежателя.

Още 161,4 кг. млечни продукти, забранени за внос от Турция са конфискувани от две коли, шофирани от харманлийци на възраст 20 и 24 г., които са предадени на БАБХ. Артикулите и цигарите са иззети и са съставени 11 митнически разписки и 2 протокола за изземване.

По същото време полицаи от Димитровград са проверили 53-годишна жена с леката й кола Пежо. В багажника й са открити 10 чифта маратонки с надпис на търговски марки, за които не е представила документ за произход.

Полицаи от участъка в Минерални бани са конфискували 100 грама безакцизен тютюн от дома на 74-годишен мъж в село Спахиево.

В Хасково са задържани двама за дрога. В 33-годишен е открит половин грам хероин, а в 34-годишен – 10 грама марихуана. В Харманли е хванат 16-годишен с грам метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button