Любопитно

„Звън и накит“ на ансамбъл „Филип Кутев“ и маестро Георги Андреев гостуват в Хасково

Държавният фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ ще изнесе в хасковското читалище „Заря“ своя концерт „Звън и накит“, съобщават от кметството.

Фолклорният музикален спектакъл гостува в Хасково по повод Деня на народните будители. Поради ангажименти на артистите от ансамбъла спектакълът ще се играе на 9 ноември от 19 часа.

„Звън и накит“ е с участието на Гласа на България Петя Панева и солистите, хора и оркестъра на Ансамбъла. Диригент на ДФА „Филип Кутев“ е почетният гражданин на Хасково маестро Георги Андреев.

Проектът се осъществява с подкрепата на Министерството на културата. Входът за спектакъла е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стела Петрова
Стела Петрова
07.11.2022 8:05 8:05

Може ли журналистите, да отделите време наистина да създадете текст/новина във връзка с конкретно събитие, а не да копирате от друго културно събитие /в случая, който сте копирали думата „играе“ ,става дума за театър/. Тук се пееи свири и не е кой да е…Благодаря!

Back to top button