Регион

Откриха ментета и тютюн при проверки на границата

Ментета и безакцизен тютюн са открити вчера при съвместна акция на полицаите и митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от областната дирекция на МВР.

Проверени са влизащи в страната турски лек автомобил и два автобуса – сръбски и турски. В леката кола, шофирана от 42-годишен мъж е открит тютюна без бандерол с тегло 1,3 кг.

При щателна проверка в багажното отделение на турския автобус, управлявана от мъж на 45 г. са намерени 841 парфюма и тоалетни води на известни марки.

В сръбския автобус, управляван от 44-годишен мъж са установени 385 текстилни изделия от различни марки. Артикулите без разрешение на правопритежателя са иззети с митнически разписки. На водачите са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

В Хасково икономическите полицаи са иззели още 55 артикула на защитени марки от частен дом в квартал „Изток“, собственост на 51-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button