Регион

Откриха ментета в автобус на Капитан Андреево

Ментета са открити при специализирана полицейска операция, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 3 ноември на ГКПП „Капитан Андреево“ е проверен влизащ в страната автобус, управляван от 51-годишен турски водач. В багажника са намерени 1 352 дрехи и 137 чифта спортни обувки с лого на запазени марки без разрешение на правопритежателя. Те са иззети с митническа разписка, а на водача му е съставен акт по Закона за митниците.

На следващия ден на магистрала „Марица“ е спрян лек автомобил, шофиран от 42-годишен сръбски гражданин. В колата са открити 504 парфюма, 200 текстилни артикула, 20 чифта обувки и 100 аксесоара, всички с надпис на защитени марки без документи от притежателите на правата.

В жилището на 48-годишен мъж в Хасково са открити 8 грама канабис. 78-годишна жена е хваната в кражба на 350 лв. от друга възрастна жена в хипермаркет в Димитровград. 35-годишен е откраднал банкови карти от паркирана кола в Свиленград и е направил опит да тегли пари. В Харманли пък е заловен 27-годишен, който откраднал 400 лв. на монети от кафе автомат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button