Хасково

Три пожара гасиха привечер в Хасковска област

Три пожара пламнаха привечер в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от областната противопожарна служба.

Единият от тях беше между Кенана и квартал „Болярово“ край Хасково. Огънят е пламнал едновременно на няколко места в сухи треви и стърнища на трудно достъпна местност. Въпреки това две пожарни стигнаха до пламъците и ги изгасиха преди да са стигнали до близката гора.

ПожарЧитатели на Haskovo.info изпратиха снимки на пожара, който се виждаше от километри. По същото време сигнали за пожари в сухи треви е имало към пожарните в Харманли и Тополовград. По-рано през деня е горяло и в Свиленградско.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лудото Мите
Лудото Мите
10.11.2022 19:41 19:41

Красо, дай ни краен срок, в който дълбоко шокираното ти семейство ще спре да се друса, да пие, да пали, да стреля, да ни зарива с боклуци, да шофира в насрещното, да се торпилира по кръстовища, да злоупотребява с деца, да умира, да се ражда, да се жени, да се развежда, ДА ЗАНИМАВА ВСИЧКИ СЪС СЕБЕ СИ! Тази ваша драма ще свърши ли някога?

Back to top button