Регион

Полицаи и жандармеристи разбиха нарколаборатория в Симеоновград

Полицаи и жандармеристи са разбили вчера нарколаборатория в Симеоновград, а 53-годишен мъж е задържан за производството на дрога, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

В къща на улица „Витоша“ полицаите заловили мъж, приготвящ синтетичен наркотик и негов клиент. В дома на задържания са намерени множество таблетки с надпис, електронна везна, стъклена лула с отложено по нея вещество, угарка с канабис и кофички с перкусори, използващи се за производството на дрога. Иззети са още и кутийка с вещество под формата на перли и работна маска.

В хода на акцията в община Харманли са проверени 592 души и 461 автомобила. Спрени са две коли с прекратена регистрация, два автомобила с чужди регистрационни табели и нерегистрирано ремарке. В Харманли са конфискувани 5 кубика незаконна дървесина, превозвани с каруца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button