Хасково

Нинова в Хасково: Шокиращо е разделението между президента и партиите

Разделението между президента и партиите е шокиращо. Това заяви в Хасково председателят на БСП Корнелия Нинова. Това показали и днешните консултации с „Демократична България“, които тя определи като повече от остри и повече от агресивни.

„Президентът вече е във война с партиите, които го издигнахме и подкрепихме. Това не е добре за държавата. Президентът трябва да е обединител, успокоител на ситуацията. Напротив той внася още повече агресия и разделителни линии“, посочи Нинова.

Отговорността пред всички партии става по-голяма да намерят пътя за редовно правителство и работещ парламент. „Обратното е движение към президентска република с огромни стъпки“, уточни Нинова.

Тя отказа да коментира дата за избори докато не са се изчерпали първият, вторият и третият мандат. За нея изборът на президента на коя партия ще даде третият мандат ще покаже дали той иска да има правителство или не.

Корнелия Нинова коментира и връщането на хартиената бюлетина, като вариант за смесено гласуване по избор с машините. От БСП като вносители държат закона да се гласува на второ четене и в зала да се проведе дебатът.

От ръководството на БСП са на обиколка в Хасковска област и дискутират с избирателите актуални въпроси, сред които са бюджетът, социалната програма и хартиената бюлетина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учител
Учител
21.11.2022 22:31 22:31

Жалки и некадърни. Лицемери

иван заека
иван заека
22.11.2022 10:43 10:43

Този Богданчо пуснал ли си е за днес отпуска, че обикаля с КУрнела, и какво са я накачили с Каменчо, до тук бяха, няма БСП, Курнела я унищожи

Back to top button