Хасково

Блъснаха пешеходец до оранжевия мост в Хасково, задръствания по булеварда

Лек автомобил удари възрастен пешеходец в ранния следобед на булевард „Освобождение“ в Хасково.

Произшествието стана в ранния следобед до оранжевия мост и предизвика големи задръствания. По първоначална информация пешеходецът е изскочил внезапно на платното и е блъснат от колата.

Пострадалият е откаран в Спешно отделение на болницата. Първите изследвания са показали, че е със счупен крак. Водачът не е употребил алкохол.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.12.2022 20:04 20:04

Там редовно има пресичащи въпреки, че по надолу има светофар с пешеходна пътека. Крайно време е да започнат и масови глоби за пешеходците не само за шофьорите.

Анонимен
Анонимен
07.12.2022 23:32 23:32

Ами още колко трябва да пострадат за да се сложат огражддния и да се спре с това безрааборно пресичане. Нама видимост за шофьорите 🤔защото не е равно и пешеходците изкачат пред колите изведнъж. ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ КАКВО ПРАВИ.? САМО СЪБИРА ГЛОБИ А ДА РАЗГЛЕДА И РЕШИ ПРОБЛЕМА, НЯМА ВРЕМЕ.

Back to top button