Хасково

Минко Ангелов си удължи отпуската, чака се резултата от проверката

Областният управител Минко Ангелов се завърна за кратко на работа в държавната институция, след като в края на ноември излезе в отпуск заради разследването което започна срещу него по сигнал за корупция и покровителстване на контрабанден канал.

Следобед обаче станало ясно, че проверката все още продължава и се очаква да завърши до края на седмицата. По тази причина той си е удължил отпуска и в понеделник трябва да е на работа.

Както Haskovo.info писа, Минко Ангелов депозира оставката си пред Министерски съвет и се очаква тя да бъде разгледана след обявяване на резултатите от разследването срещу него.

Ангелов излезе в отпуск, след като народният представител от БСП Смиляна Нитова зададе въпрос в парламента към премиера Гълъб Донев за сигнала за корупция и покровителстване на канал за контрабанда на парфюми от Ангелов. Той отхвърли обвиненията и каза, че е в отпуск докато трае разследването срещу него.

На следващия ден пък от БСП съобщиха, че Нитова е получила заплашителен СМС от областния управител. Ангелов отрече да е изпращал съобщение на народния представител.

Минко Ангелов депозира оставка като Областен заради разследване за корупция

Смиляна Нитова получила заплашителен СМС заради въпроса за Минко Ангелов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button