Хасково

Втори опит: Възстановиха разбития светофар до театъра

Светофарът на булевард „България“ до хасковския театър беше възстановен преди обяд.

Служители поставиха временна секция, след което ще включат светофарната уредба. Идеята е тя да остане до пристигането на оригиналния светофар от Турция.

СветофарHaskovo.info припомня, че светофарът на два пъти беше разбиван при катастрофи през декември. Извършителите са установени.

По-рано през седмицата бяха подменени светофарите на кръстовището на булевард „Раковски“ с улица „Дунав“ и този до училище „Св. Иван Рилски“.

СветофарКакто Haskovo.info писа, светофарът на „Дунав“ и „Раковски“ е с три фази. При първата се пропуска целият трафик по булеварда в посока север, както направо, така и вляво и в дясно. През това време в другото платно на булеварда свети червено.

При втората фаза е свободно движението по „Раковски“ в посока юг, както и към „Дунав“ вляво и вдясно. При третата фаза „червено“ е за двете платна на булеварда, а движението е свободно за придвижващите се по „Дунав“ и в двете посоки.

Пак отнесоха светофара до театъра, подменят уредбата на „Дунав“ и „Раковски“

При катастрофа събориха светофара до театъра в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аман
Аман
23.12.2022 22:42 22:42

“ .. до пристигане на новия от Турция “ или до поредното екшън разбиване пак от някое повярвало си ,че безсмъртно камикадзе.

Back to top button