Хасково

След поредица от сигнали ремонтираха проблемно улично осветление в Хасково

Служители от общината с помощта на вишка ремонтираха повреденото улично осветление на булевард „България“ до централната поща в Хасково.

Това стана след поредица от сигнали на читатели на Haskovo.info от края на миналата година. Хората се жалваха заради несветещите лампи в района.

ЛампиПроблемът пред пощата е бил в прекъснат кабел. Аварията е отстранена, като беше подменена и една от по-ниските лампи до входа на пощата.

Наскоро имаше сигнали за несветещи лампи на улица „Добруджа“ до Енергото и по булевард „Илинден“. Там също предстои да бъде извършен ремонт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ннв
ннв
05.01.2023 17:42 17:42

Стълба зад младежа няма лампа от доста време и там ще си остане тъмно с тия домашни крушки

Васко
Васко
05.01.2023 23:46 23:46

С тия нови педерасткоспестяващи крушки нищо не се вижда вечерта, те светят само на тях си, даже и толкова не могат. Целия град е тъмница, за да може човек да се пречука в разкривените и танцуващи плочки от корените на дърветата и „Джипките“ на мислещите се за мутри и мутреси. За подлезите-кенефи даже не искам и да започвам.

Back to top button