Външни публикации

Най-добрите подаръци за Свети Валентин

Всяка година на 14 февруари празнуваме Деня на влюбените или по-познат като Свети Валентин. Празник, установен от западните страни – Италия и Англия и като символ на този празник се използват сърца, които символизират любовта. Денят на влюбените е ден на любовта, романтиката, привързаността, грижата и обичта. На този ден е прието да се подаряват подаръци между партньорите в една връзка, а понякога и между членове на семейството или приятели. Най-популярните подаръци са цветя, парфюми, козметика, сладкиши, плюшени играчки и книги. В следващата статия ще ви представим няколко идеи за подаръци за Свети Валентин за мъже и жени, които можете да намерите в онлайн магазин Parfimo.bg.

Изберете подходящи дамски парфюми за Св. Валентин

Ако искате да подарите подарък на приятелката или съпругата си, но не знаете какъв да бъде той – бъдете сигурни, че няма да сбъркате ако изберете някой от нейните любими парфюми или нов, който тя отдавна иска да опита. Направете я щастлива като ѝ подарите усмивка и я изненадате с ароматен подарък от огромната колекция маркови парфюми и козметика на Parfimo. На сайта ще откриете популярни марки като Guess, Calvin Klein, Roberto Cavalli, Chloé, Marc Jacobs, Nino Cerruti, Dolce & Gabanna, Makeup Revolution London и много други. Допълнете този ароматен подарък с поздравителна картичка с надпис „Обичам те!“ и я накарайте да се почувства като принцеса – желана и специална. Някои от най-популярните парфюми за подарък са: Roberto Cavalli Just Cavalli For Her, GUESS Guess Guess 1981 Los Angeles, HUGO BOSS BOSS Alive, Calvin Klein Women и Christian Dior Miss Dior Originale. Един малък жест, романтична изненада или картичка биха били повече от достатъчни, за да накарат половинката ви да се почувства страхотно на този ден, но кой не би се зарадвал на марков парфюм, който да допълни този невероятен момент.

ПарфюмиСтилни мъжки парфюми за Св. Валентин, с които да зарадвате вашия партньор

Парфмите и козметиката са едни от най-добрите подаръци за Свети Валентин, които можете да подарите на своята половинка независимо дали тепърва започвате връзка или сте в сериозни взаимоотношения от много години. Изберете ароматен подарък от популярни дизайнерски, нишови или парфюми на автомобилни марки до спортни освежаващи парфюми, които ще накарат всеки мъж да се почувства по-елегантен, стилен и ще повишат самочувствието му. Подарете на своя любим парфюма, който е носил на първата ви среща, за да му напомня за времето, когато сте се срещнали за първи път. Подарете му парфюма, за който ви е казвал толкова дълго, че иска да има, защото е нещо по-специално и би искал да го опита, за да му покажете колко много ви е грижа за него и обръщате внимание на вкусовете и желанията му. Подарете парфюм, в който сте вложили чувства, време и много любов и по този начин ще направите деня на партньора си още по-специален.

Подаръчните комплекти са перфектен подарък за Св. Валентин

Ако тепърва започвате връзка, вероятно не познавате добре предпочитанията на партньора си, което прави избора на подарък малко по-труден и отнемащ повече време. Ето защо ви предлагаме да заложите на подаръчен комплект, който включва различни парфюми в комплект с допълваща козметика за лице, тяло или коса от една и съща серия. Подарък, който ще направи избора ви много по-лесен. Подаръчните комплекти обикновено съдържат душ гелове, дневни и нощни гелове или кремове за лице, кремове за ръце, парфюми, бомбички за вана, фон дьо тен, спирали и дори козметични несесери от различни марки.
Не забравяйте да изразявате и показвате любовта си към половинката си през цялата година, а не само на специални дни и празници. След дългата зима пролетта идва с нови надежди, очаквания и мечти. Винаги бъдете позитивни и прекарвайте повече време с близките си и се наслаждавайте на прекрасните моменти прекарани заедно.

Back to top button