Хасково

6 г. затвор за хасковлийка, убила майка си

6 години затвор при първоначален строг режим получи от Хасковския окръжен съд Димитринка Вълчанова, която е обвинена в убийството на 68-годишната си майка в Хасково.

Haskovo.info припомня, че убийството беше извършено на 30 юни 2020 г. по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Майката се е намирала в безпомощно състояние. Това е станало чрез нанасяне на множество удари в областта на гърдите и главата.

Сигналът за убийството беше подаден от внучката на убитата жена. Те живеят в апартамент на булевард „Васил Левски“. Роднините изнесли разлагащото се тяло увито в чаршаф на улицата. Аутопсията показала, че жената е починала три дни по-рано в резултат от нанесения й побой.

Съдът приспадна времето, през което Димитринка е била задържана, считано от 5 юли 2020 г. до влизане на присъдата в сила.

Присъдата е постановена с особено мнение на двама от съдебните заседатели и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Габриела
Габриела
21.01.2023 8:08 8:08

Как е възможно тякова нещо?! 6г и някрая се приспада от когато е започнало всичко 2020, сега сме 2023г , след година две ще си е вкъщи и така може да убие и внучката си ако не я изкефи…. ебахти шибаната държава.🖕

Back to top button