Спорт

ФК „Хасково“ с нов трофей, искат по-голяма част от „Младост“ за тренировки

ФК „Хасково“ с президент Илиан Киряков спечели турнира „Футболна пролет 2023“ за деца, родени 2012 г. в Оризари. Това е поредното отличие за клуба.

Футболистите постигнаха две победи в груповата фаза над ФК „Лион“ (Пловдив) с 5:0 и над ФК „Асеновец 2“ с 12:0. На полуфинала хасковлийчетата победиха отбора на ФК „Марица“ (Пловдив) с 8:3, а на финала отново се наложиха над ФК Лион (Пловдив) с 5:0.

С индивидуална награда се поздрави Павлин Златков за голмайстор на турнира с 12 попадения.

ФутболСъстав на ФК „Хасково“: Емил Сталев, Иво Иванов, Димитър Борисов, Георги Кемалов, Емир Хаджиев, Михаил Господинов, Алпай Шакир, Павлин Златков, Кристиан Райков, Димитър Василиев, Мартин Христов. Всички деца се представиха страхотно за постигане на отборната цел, доволни от клубното ръководство.

Междувременно от клуба не са съгласни с изготвения график за тренировки на стадион „Младост“ за януари и февруари. Той е направен от БФС – Хасково и е съгласуван от общината, като предвижда 80-те деца да тренират на 1/4 от терена в рамките на час. От ФК „Хасково“ настояват да са равнопоставени с останалите отбори и да тренират на по-голяма част от терена.

От БФС – Хасково коментираха пред Haskovo.info, че децата от клуба се състезават в по-малките възрастови групи, където се играе на по-малки терени и по тази причина им е отредена 1/4 от „Младост“ за тренировки. Така било и с още един клуб. От футболния съюз се ангажираха това да се промени през следващите месеци с нарастването на деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button