Хасково

Търсят началник на сектор в хасковската полиция и психолог в детска градина

Обявиха конкурс за началник на сектор „Управление на собствеността и социални дейности“ в Областната дирекция на МВР – Хасково.

Кандидатите трябва да са с висше образование, поне „бакалавър“ и минимален професионален опит от 3 г. Конкурсът включва тест и интервю. Заплатата е от 780 до 1 900 лв. Обявата е от 31 януари, а документи се подават в 10-дневен срок.

Обявени са още конкурси за преминаване в изпълнителска длъжност за по един инспектор в група „Миграция“ в Хасково, Районното управление в Димитровград и Участъка в Минерални бани.

Психолог пък се търси в хасковската детска градина №3 „Зорница“. Валидността на заявката е до 8 февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Запознат
Запознат
05.02.2023 10:02 10:02

Специално за позицията в Полицията – човека предварително се знае кой ще е!! Просто за длъжни формално да го обявят за да се подсигурят ако евентуално някой заведе дело… Номерата на Човешките ресурси в Хасковското МВР са много интересни, нямаш ли връзки и пари – не се надявай въобще…..

Директор
Директор
05.02.2023 12:18 12:18

Човешки ресурси са крайно некоректни и подмолни в всяка институция. Протежетатата на шефовете

Back to top button